Detajet

Administratore

1 Pozita
Industria:
Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze, Gjermane
Patenta e shoferit:

Deadline:
09 April 2021

Përshkrimi

DAAKONN sh.p.k

Shpall konkurs per poziten: Administratore

Kualifikimi dhe shkathtësitë:
- Fakluteti Marketing dhe Administrim Biznesi i preferuar;
- Njohja e punes me kompjuter pako e  Microsoft office obligative;
- Njohja e gjuhes angleze-obligative;
- Njohja e gjuhes  gjermane e preferuar dhe me prioritet;
- Përvoja e punes krijon epersi.

Vendi i punes eshte ne: selia  e DAAKONN sh.p.k rruga Lidha e Pejes, Hotel Semitronix Prishtinë( përballe Universitetit AAB).

Angazhimet e Administratores në mes tjerash jane:
- Administrimi i dokumentacionit;
- Mbajtja e lidhjeve Kosove- Gjermani dhe shtetet tjera te Europes;
- Mbajtja e kontakteve permanenete me investitorin gjerman te ndertimit te mega projekteve ne Prishtine, Ferizaj e vende te tjera!.


Te interesuarit Cv mund ta dergojne ne email: [email protected],  ne nr e mob +38344132203 - ne whatsapp ose viber ose edhe fizikisht ne depon e VATANI sh.p.k ne Fushe Kosovë në mes Jumbo dhe Hertes.

Konkursi mbetet I hapur deri me date 09.04.2021 ne ora 12:00.

Vetem personat qe i plotesojne kushtet e parapara do te ftohen per tu intervistuar.

Galleria