Detajet

Agjent i shitjes (Door to Door – Derë më Derë)

2 Pozita
Telkos
Industria:
Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Mitrovicë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 October 2020

Apliko

Përshkrimi

Telkos L.L.C shpall konkurs pune për pozitën: Agjent i Shitjes në teren - "D2D" ( Door to Door - Derë më Derë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
- Të lidhë kontrata me klientët potencial;
Të siguroj rritjen e shitjes;

Edukimi dhe përvoja:
Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);
- Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);;
- Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
- Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;
- Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;
- Njohja e gjuhës angleze;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në:[email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.
Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

 

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 08.09.2020

Galleria