Detajet

Agjent/e i/e Shitjes

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
25 October 2021

Përshkrimi

Kompania Stonecastle Vineyards and Winery L.L.C me seli në Bërnjakë -Rahovec e cila merret me shitjen e verërave dhe pijeve alkoolike, shpall konkurs për pozitën: 

Agjent/e i/e Shitjes
për rajonin e Prishtinës.  

Kushtet e kërkuara janë :
- Të ketë pervoje pune së paku tri vjet,  
- Të ketë aftësi të mira në shitje, negocim dhe komunikim,  
- Të ketë patentë shofer të kategorisë B, 
- Të ketë aftësi të mira bashkëpunimi dhe komunikimi në grup.   

Për informata shtesë, luteni që të lajmëroheni në numrat e telefonit +383 49 938 881, e mail: [email protected] ose të paraqiten në zyrat e Kompanisë StoneCastle në Bërnjakë PN Rahovec çdo ditë pune nga ora 9.oo deri në 15.oo.   
Afati i fundit per aplikim: 10 Nentor, 2021

Galleria