Detajet

Agjentë të gjuhës gjermane

2 Pozita
FLINE
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Gjermane
Patenta e shoferit:

Deadline:
14 January 2022

Përshkrimi

We´re Hiring! 
Po e nisim vitin 2022 edhe më mirë sesa po e mbyllim 2021-shin. Pas zbatimit të parë të suksesshëm të projektit tonë ne Inbound, ne jemi në kërkim të punonjësve për projektin tonë të dytë për zyrën tonë në Prishtinë. Ne po festojmë një rritje të suksesshme në një periudhë kaq të shkurtër kohore.

Informacion rreth projektit:
- Customer Support / Mbështetja e klientit përmes telefonisë
- Inbound
- Outbound
- Ofruesi i telekomunikacionit
- Orari i projektit: 8:00 - 20:00.

Ajo që duhet të keni me vete është:
-
Njohuri të mjaftueshme të gjuhës gjermane, në të folur dhe mbi të gjitha të kuptuarit
- Miqësi, gatishmëri për dialog, argëtim dhe përkushtim.

Ne ofrojme:
-
Paga fikse + bonus
- Orar me kohë të plotë
- Orar me kohë të pjesshme
- Kontratë pune + përfitime të tjera
- Ne ju japim mundësinë të vendosni nëse dëshironi të jeni ne departamentin e Inbound apo Outbound

FLINE është një qendër shërbimi dhe kontakti e specializuar në mbështetjen e klientit.
Siguroni rehati për ju dhe kushte të përshtatshme, ne duam që ju të ndiheni rehat në shoqërinë tonë.Ne i gezohemi aplikimin tuaj dhe diskutimin e kushteve të punësimit. Komponentët tanë në Inbound janë kompetenca profesionale, orientimi i shërbimit, mirëdashja ndaj klientit dhe aksesi optimal.
Ne i kushtojmë rëndësi të madhe profesionalizmit dhe ndjeshmërisë. Në fund të ditës, ne sigurojmë që vlerësimi i cilësisë, përfshirë performancën, të jetë kongruent. Data e fillimit të projektit është 17 Janar. Nëse ne kemi ngjallur interesin tuaj, ju lutemi aplikoni në [email protected], ose në Whatsapp / Viber +38344523599.

Galleria