Detajet

Agjentë të shitjes

30 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Gjysëm Orar
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 November 2020

Përshkrimi

Studio Moderna është kompani ndërkombëtare me përvojë pune më shumë se 20 vjeçare, e cila operon në mbi 20 vende të botës. Studio Moderna ka në pronësi brendet e mirënjohura botërsisht, sikurse Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo & Rovus. Studio Moderna kërkon 30 Agjentë të shitjes.

Nëse:
- Ke dëshirë për të punuar
- Je person dinamik, kreativ dhe energjik
- Ke vetëbesim,i motivuar dhe entuziazëm
- Nëse posedon njohur rreth shitjes active
Atëherë ti je ai/ajo që ne po kërkojmë


Kandidatët ideal duhet:
- Ta njohin shumë mire gjuhën shqipe ( njohja e gjuhëve të tjera është përparësi)
- Të jenë komunikativ dhe kreativ
- Të kenë njohuri rreth shitjes online (përvoja e punës është përparësi)

Apliko tani dhe përfito
- Punë stabile nga rehatia e shtëpisë
- Pagë konkuruese bazuar në aftësitë tuaja (+ bonuse)
- Ambient pune të hapur, entuziast dhe inspirues
- Trajnime brenda & jashtë vendit
- Mundësi avancimi në karrierë dhe jo  vetëm!

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë  CV-në në emailin  [email protected]

Galleria