Detajet

Ambulantiv (Shitës në terren)

2 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e pakualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
03 August 2020

Apliko

Përshkrimi

Në kuadër të zhvillimit dhe zgjerimit të aktiviteteve të saj, kompania jonë Auto Llapi sh.p.k është në kërkim të një personi të motivuar dhe që ka dëshirë të jetë pjesë e ekipit tonë në pozitën: Ambulantiv (Shitës në terren)

Kriteret e kërkuara:
- Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme (proferohet lëmia e tregtisë ose ekonomisë)
- Përvojë pune në shitje, së paku 1 vit (preferohet lëmia e auto pjesëve ose auto industrisë)
- Të jetë person i orientuar për shërbim ndaj klientit
- Të ketë aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
- Njohuri rreth produkteve dhe brendeve të auto pjesëve (njohuri bazike)
- Kërkohet patent shoferi B

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

- Shitja direkte në terren e pjesëve të automjeteve si dhe materialeve dhe aksesorëve tjerë
- Mirëmbajtja e raporteve me klientët ekzistues dhe themelimi i raporteve me klientë të rinjë.
- Pranimi i porosive nga klientët, procesimi dhe dërgimi i porosive
- Detyra të tjera të ngjajshme, të caktuara nga menaxhmenti i kompanisë

Aplikacionet për pozitën në fjalë mund ti shkarkoni në www.autollapi.com dhe pas plotësimit ti dërgoni në adresën: [email protected] apo ta sillni fizikisht (në zarf) në ndonjë nga degët tona. Kandidatët gjithashtu mund të aplikojnë përmes platformës xpuna.com

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2000
Numri Stafit30-50

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme