Detajet

Anëtar Ekipe

6 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 August 2022

Përshkrimi

Bëhu pjesë e shtëpis së sandwich-ëve më të mirë në planet. Më posht i keni të listuara përparesit, por jo domosdoshmërisht — sepse ne mësojmë dhe rritemi së bashku.

Chop Sandwich hap konkurs për:⠀
  • Anëtar Ekipe (6)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

PËRFITIMET⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Pagë mbi mesatare⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Bakshishe dhe shtesa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Shujtë ditore⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Mundsi të lehta për ngritje në karrier⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PËRGJEGJËSIT⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Përgaditja e sandwich-ëve sipas porosis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Mikpritja e musafirëve⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Marrja e porosiva dhe pagesave (me raste)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Marrja e porosive në telefon (me raste)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Mirëmbajtja e kuzhinës/ pastërtis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
KUALIFIKIMET/ KËRKESAT⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Përvoja e punës në restaurante është përparsi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Përvoja e punës në restaurante të shpejta është përparsi dhe me e madhe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Aftësi bazike kompjuterike⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Aftësi të mira komunikimi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Dëshira për punë ekipore⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- I gatshëm për punë me tension⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DËRGO CV:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
[email protected]⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
apo në rrjetet tona sociale⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Viber: 
+38344991738⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ju lutem CV-së tuaj të i bashkangjitni foto

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme