Detajet

Arkitekt/e

1 Pozita
Industria:
Arkitekturë / Dizajn Interier
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
29 September 2021

Përshkrimi

Koral HOME shpall konkurs për këtë pozitë të punës:

Arkitekt/e 

Kualifikimet:
- Të ketë njohuri në ArchiCAD, AutoCAD ose ArtCAM;
- Të jetë i/e gatshme për dizajnimin e mobiljeve sipas kërkesave të klientëve;
- Të jetë komunikativ;
- Të ketë përvojë ne matje dhe pergatitje të projektit për prodhim.
- Përparësi: njohja e Corpusit ose programeve të ngjajshëm në prodhimin e mobiljeve.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim / CV në e-mail adresën:  [email protected] apo të paraqiten tek zyret tona në Veternik.

Afati i fundit per aplikim: 07 Tetor, 2021

Mob: 045 / 777 - 071
Lagjja Veternik (Përballë Gorenjes)

Galleria