Detajet

Asistente e E-prokurimit

1 Pozita
Industria:
Prokurim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
16 September 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

xpuna recruitment për partnerin tonë me zyre në Fushë Kosovë, një nga kompanitë lidere në Kosovë jemi duke kërkuar :

Asistente e E-PROKURIMIT

 Detyrat dhe përgjegjjësitë
- Asiston në përgatitjen e dokumentacionit dhe materialeve relevante.
- Asiston në menaxhimin dhe organizimin e punëve dhe aktiviteteve të E-Prokurimit dhe ndihmon në të gjitha procedurat relevante
- Ndihmon dhe asiston në përgatitjen dhe dorëzimin e ofertave
- Asiston në përgatitjen dhe dorëzimin e kërkesave për sqarime të dosjes së tenderit, rishqyrtimit të saj apo edhe asnkesës.
- Kryen edhe punë tjera në pajtim me qëllimin e vendit të punës të cilat mund të kërkohen.
 
Kërkesat minimale
- Së paku 1 vjet eksperiencë pune në E-Prokurim
- Njohje të qasjes, praktikave dhe ofertimit në E-Prokurim
- Njohje të lgijeve, rregulloreve dhe kërkesave në fushën e E-Prokurimit
- Aftësi të mira komunkuese dhe menaxhuese
- Shkathtësi kompjuterike

Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin CV-në në emailin: [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme