Detajet

Asistente Juridike

1 Pozita
Industria:
Juridik / Ligjore
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 April 2021

Përshkrimi

Zyra për shërbime juridike & Patundshmëri Pirro Office hap konkurs për:
Asistente Juridike

Kualifikimet e kërkuara për juriste:
- Të jetë e diplomuar në Fakultetin Juridik
- Të ketë përvojë pune si jurist
- Të ketë njohuri në shkresa, aneksa, padi, kontata dhe shërbime të tjera juridike;
- Të jetë komunikative
- Të ketë aftësi kompjuterike.

Konkursi do të jetë i hapur 15 ditë që nga dita e shpalljes.
Të interesuarat do të dërgojnë CV-në e tyre në email: [email protected]. Kontakti nga ora 09:00 deri në ora 16:00 në numrin +383 44/49 260 075

Galleria