Detajet

Dekoriste në ëmbëlsira

2 Pozita
Fellini
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
08 June 2020

Apliko

Përshkrimi

A dëshironi të keni punë kreative dhe të shprehni talentin tuaj për dekorim? Bashkohu me ekipin fantastik të Pasticerisë Fellini në pozitën Dekoriste në ëmbëlsira.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-Bënë dekorimin e ëmbëlsirave të ndryshme.
-Është përgjegjëse për dekorimin e ëmbëlsirave.
-Ndihmon stafin e kuzhinës për kryerjen e punëve në kuzhinë.

Kushtet e kërkuara:
-Të jetë kreative në dekorimin e ëmbëlsirave.
-Të ketë përvojë të mëhershme pune.
-Të ketë shkathtësi dhe entuzuazëm në kryerjen e detyrave të punës.
-Të jetë fleksibile në orar.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit [email protected] apo platformës xpuna.com.Informata shtesë: 045 502 334 / 049 220 065 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2000
Numri Stafit30-50

Benefitet

  • -
  • - Ambient miqësor
  • - Ekip profesional
  • - Mundësi pjesëmarrje në panaire të ndryshme

Punë të Ngjajshme