Detajet

Dizajner Grafik

2 Pozita
Industria:
Grafikë / Web Dizajn / DTP
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
22 July 2020

Apliko

Përshkrimi

KY ROL DUHET PËRFSHIRË:
 • Zotërimin e të gjitha fazave të procesit të dizajnit, nga koncepti deri në lansim. 
 • Zgjidhjen e problemëve të produktit me fokus të veçantë në përvojat më të mira të përdoruesëve duke i balancuar qëllimet e kompanisë, kohezionin e dizajnit, dhe lehtësinë e implementimit. 
 • Kërkimin, kuptimin dhe inkorporimin e reagimit kualitativ dhe kuantitativ të audiencës përgjatë procesit të dizajnit. 
 • Testimin e zgjidhjëve të ndryshme për të arritur tek dizajni i duhur sikur që evidendohet nga të dhënat. 
 • Të jepni dhe merrni rregullisht reagime për dizajn me Dizajnerët tjerë për të siguruar kualitet, konsistencë, dhe bashkëpunim. 
 • Të pasurit e një kupëtimi të thellë të nevojave të përdoruesëve dhe objektivave të biznesit brenda zonës së produktit të grupit tuaj. 
 • Prioritetizimin e përshtatshëm: përdorni gjykimin e mirë për të bërë kompromise të përshtatshme qe ta përshpejtoni të mësuarit për produktin.KANDIDATI/JA KA:
 • Portfolio të fortë ku tregoni punën që keni bërë deri tani si dhe përvojën e punës së deritanishme. 
 • Ju keni së paku 2-4 vjet përvojë në dizajn grafik. 
 • Kuptueshmëri të përditësuar te trendeve dhe praktikave të fundit. 
 • Pasion për të qenë pjesë e pikturës së madhe, derisa pa frikë të merreni me detaje. 
 • Nuk ka ego kur të flitet për produkt apo dizajn.
 • Gjykim i jashtëzakonshëm i produktit. 
 • Aftësi që të përparoj me pak mbikqyrje, të jetë proaktiv, dhe të jetë në gjëndje të menaxhoj paqartësitë dhe të panjohurat. 
 • Të ketë sens për estetikë që do të mund të përshtatej me sitlin tonë dhe poashtu ta përforcoj atë. 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2016
Numri Stafit1-10

Punë të Ngjajshme