Detajet

Dizajner/e Grafik

1 Pozita
xpuna
Industria:
Grafikë / Web Dizajn / DTP, Burime Njerëzore, Marketing, Shkenca Sociale
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
28 February 2021

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.
 
xpuna është në kërkim të një Dizajner/e  Grafik që ti bashkangjitet ekipit tonë fantastik.

Detyrat dhe përgjegjjësitë

- Është përgjegjës për dizajnimin e përmbajtjes për rrjetet sociale dhe web.
- Përgatit promocionet ditore, javore dhe mujore;
- Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
- Menaxhimi i Rrjeteve Sociale, Email Campaigns, Web content.
- Zhvillimin dhe përmirësimin e njohjes së Brand-it & Shërbimeve,
- Postimi i artikujve/postimeve në Web
- Organizimi i promocioneve & pjesëmarrja në evente të ndryshme
- Krijimi i planit të veprimit, analizimi i tregut, promovimi i trajnimeve, pakove të trajnimeve & shërbimeve

Kriteret
- Eksperiencë pune së paku 2 vite
- Shkollim apo trajnime në fushën e dizajnit (e preferueshme)
- Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital
- Njohja e programeve për dizajn dhe ngjajshme që ndërlidhen me pozitën e punës (Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects)
- Njohuri të Facebook Ads Manager
- Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale
- Të jetë kreativ dhe ketë aftësi të mira komunikative
- Njohja e Gjuhës Angleze

Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë duke dërguar CV-në & Portfolion e tyre në emailin: [email protected]

Galleria