Detajet

Edukatore (0-3 & 5-6 vjeç)

2 Pozita
Industria:
Edukim / Trajnime / Art
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 August 2024

Përshkrimi

KONKURS PËR EDUKATORE
Ju ftojme te aplikoni per t'u berë pjesë e stafit tone Kopshti i Artë!
-
Pozita (1 )Edukatore per grup moshën 0-3 vjeç.
- Pozita: (1 ) Edukatore per grup moshën 5-6 vjeç.

Kriteret e veçanta per Edukatore per grupmoshën 0-3 vjeç:
-
Fakulteti i Edukimit - Programi i Edukimit në femijerine e hershme (me programin e ri 0-6) apo Programi Edukimi parashkollor.
- Programi Perkujdesje dhe mireqenie e femijeve.

Kriteret e veçanta per Edukatore per grupmoshën 5-6 vjeç:
-
Fakulteti i Edukimit - Programi Edukimi ne femijerine e hershme 0-6 vjeç,
- Programi Edukimi parashkollor.
- Programi Perkujdesje dhe mireqenie e femijeve.

Kriteret e pergjithshme per Edukatore:
-
Njohuri te gjuhës angleze .
- Korrektesi, perkushtim dhe seriozitet ne punë.
- Aftësi organizative.

Per interviste do te ftohen kandidatet te cilët i plotesojne me se miri kushtet sipas konkursit.
Ju faleminderit per interesimin tuaj per të bashkëpunuar me ne ne rugetimin tone të
edukimit te hershëm.

Të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV në email [email protected]
044165514 

Galleria