Detajet

Front Desk Assistant

1 Pozita
Hoja
Industria:
Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 September 2021

Përshkrimi

Front Desk Assistant

Hoja është një kompani e konsulencës e përkushtuar në ofrimin e një pakete shërbimesh për të ndihmuar individët, ekipet dhe kompanitë të përmbushin potencialin e tyre përmes praktikave të mirëfillta të menaxhimit të burimeve njerëzore dhe operacionale. Zyrat tona janë të vendosura në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë.
Hoja kërkon të rekrutoj një Front Desk Assistant për Eco Vent në bazë të specifikave më posht:

Pritet të bëjë më të mirën të mundur në:
- Mikpritja e klientëve në showroom;
- Përgjigja në kërkesat e klientëve përfshirë edhe në mediat sociale;
- Prezantimi i produkteve të kompanisë;
- Mirëmbajtja e listës dhe orarit të takimeve;
- Asistimi në punët administrative të zyrës së Drejtorit Ekzekutiv;
- Dhe detyra të tjera të ndërlidhura me pozitën e punës.

Kualifikimet e kërkuara:
- Përparësi është njohja e gjuhës angleze;
- Nivel i lartë arsimor i dëshirueshëm;
- Njohja e mediave sociale, azhurnimeve të bazave të të dhënave dhe rrjeteve profesionale;
- Gatishmëria për të punuar në ekip;
- Aftësi për të punuar me afate dhe nën presion;
- Shkathtësi të shkëlqyera analitike dhe vëmendje në detaje.

Konkursi është i hapur deri më 17.09.2021
Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita të cilën aplikoni. Të gjithë të interesuarit, dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]

Galleria