Detajet

FTESË PËR OFERTË

Pozita
Industria:
Auto / Paisje
Lloji i Punës:
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 November 2020

Apliko

Përshkrimi

FTESE PËR OFERT

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është i interesuar për Aparat fotografik për nevojat dhe aktivitetet e ndryshme si dhe aktivitetet në kuadër të projektit:

“Fuqizimi I të rinjve përmes mundësive të reja – YEEP”, projekt ky I cili do të zbatohet në Maqedoninë veriore, Shqipëri, Bosne dhe Hercegovinë, Serbi dhe në Kosovë nga SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, i financuar nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillimor - BMZ dhe Fondit Hermann Gmeiner Gjermani – HGFD dhe ka për qëllim përmirësimin e mundësive për punësim dhe pjesëmarrje active të 1600 të rinjve në rrezik në tregun e punës.


Me këtë rast ju bëjmë Ftesë për Ofertë në përputhje me specifikat e cekura në vazhdim:

Fotoaparat- 4 copë


Specifikat:

-Ekrani: Madhësia minimale  2.95”TFT-LCD

-Lentent ZEISS Vario-Sonar T

-Senzor CMOS

-Rezolucioni  minimum: 24.2 MP

-Zmadhimi optic minimum 50x

-Rezolucioni per video Max 1920x1080 pixels

-Formati Regjistrimit AAC, H.264, JPEG, MP4, MPEG 4

-Stabilizues imazhi

-Apertura maksimale e lentes:3,4

-Apertura minimale e lentes:6,9

-Mediat incizuese:SD, SDHC, SDXC

-Garancioni: 1 vjet


Dokumentet e nevojshme në bashkangjitje:

-Çertifikatën  e regjistrimit të biznesit/ NUI

-Çmimet duhen të kuotohen në euro pa tvsh

-Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe e vulosur /apo me logo zyrtare

-Në ofertë duhet të bashkangjitet edhe specifika teknike për pajisjen/ aparatin e ofertuar Ne ofertë të ceket garancioni i pajisjes si dhe afati i liferimit

-Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë  (10 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

-Ju lutem keni parasysh se organizata jonë është e liruar nga TVSH andaj cmimet e ofruara duhet të jenë pa TVSH.


Kriter vlerësimi do të jetë:

1.Përmbushja e specifikacionit

2.Pas plotësimit të specifikacioneve cmimi më i lirë


Ofertën tuaj mund ta dërgoni më së largu deri më: 22.10.2020 në email adresën: [email protected]


Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2010
Numri Stafit51-200

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme