Detajet

Graphic Designer

1 Pozita
Mates LLC
Industria:
Grafikë / Web Dizajn / DTP
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 July 2020

Apliko

Përshkrimi

Kompania Mates LLC me lokacion në Prishtinë kërkon: 

Dizajner/e Grafik 

Kriteret: 
2-4 Vite përvojë pune; 
Të ketë njohuri mesatare në: Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign;
Të jetë inicues/e ideve kreative dhe hulumtues në trendet e fundit që zhvillohen në fushën e marketingut;
Të jetë i/e aftë të punojë në presion të punës; 
Të ketë njohuri të gjuhës Angleze.

Të gjithë të intresuarit apo Interesuarat të dërgojnë CV dhe Portfolio në [email protected] apo aplikojnë përmes platformës xpuna.com dhe butonit "APLIKO"

Afati i fundit për aplikim: 01/07/2020

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2014
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme