Detajet

Hulumtues/e

1 Pozita
Pyper
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Gjermane, Frënge
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 January 2022

Përshkrimi

Pyper është kompani e hulumtimeve me bazë në Kosovë që ofron shërbime të hulumtimeve cilësore dhe sasiore brenda dhe jashtë vendit për sektorët publik dhe privat. Misioni ynë është t'u mundësojmë bizneseve dhe subjekteve të tjera të përparojnë përmes përdorimit të të dhënave. 

Shënim: Kjo pozitë nuk ka të bëj me shitje. Ka të bëj vetëm me grumbullim të të dhënave përmes komunikimit telefonik.

Kriteret kryesore:       
-
Posedimi i aftësive të shkëlqyeshme të komunikimit përmes telefonit së bashku me dëgjimin aktiv
- Të mund të komunikojë në njërën nga këto gjuhë: holandeze (Dutch), gjermane, frënge apo portugeze
-
Të punojë në mënyrë entuziaste me kolegët e tij/saj dhe mbikëqyrësin/en
- Të kryej intervista telefonike me subjektet, në përputhje me protokollin e paracaktuar të intervistës.
- Të lejoj njerëzit të japin opinionet e tyre, por të qëndrojë i/e fokusuar në përgjigjet e pyetjeve për të përfunduar hulumtimin.
 
Si të aplikoni: Aplikantët e interesuar duhet ta dërgojnë CV-në e tyre në [email protected]  deri më 31 Janar 2022.

Në subjekt të emailit ju lutem përfshini gjuhën për të cilën aplikoni.

Galleria