Detajet

Konkurs për Drejtorë dhe Zëvendësdrejtorë

42 Pozita
Industria:
Edukim / Trajnime / Art, Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Podujevë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
12 February 2021

Përshkrimi

  

Galleria