Detajet

Konsulent i pas-shitjes

1 Pozita
Industria:
Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 May 2020

Apliko

Përshkrimi

A ke aftësi në pas-shitje? Apliko tani e bashkoju ekipit tonë t’mrekullueshëm!

Konsulent i pas-shitjes - 1 pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: 
• Të pranojë automjetet për kryerjen e shërbimeve të mirëmbajtjes, riparimet dhe riparimin e defekteve të aksidenteve; 
• Të kontrollojë gjendjen e funksionimit të automjetit, të kontrollojë gjendjen e frenave dhe sipas nevojës të testojë automjetin në ngasje i shoqëruar nga klienti; 
• Të informojë klientin për gjendjen e automjetit si dhe për pjesët e tij, ta këshillojë për riparimet e nevojshme dhe të llogarisë afersishte shpenzimet e riparimeve; 
• Të përcaktojë afatet e riparimit në mirëkuptim me interesat e klientit dhe në bashkëpunim me menaxherin e servisit dhe me depoistin e pjesëve të këmbimit. 
• Të plotësojë librin e shërbimit të makinave. 
• Të verifikojë perfundimin e punëve te parapara sipas kerkesave te klientit para dorëzimit te veturës te klienti. Specifikat e punës: 
• E preferueshme të ketë Diplomë të Universitetit; 
• Duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion; 
• Njohuri të gjuhës angleze; Preferohet edhe gjuha serbo-kroate. 
• Aftësi të mira organizative dhe menaxhuese

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në [email protected] apo përmes platformës xpuna.com.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar1988
Numri Stafit51-200

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme