Detajet

Konsulent i Shitjes

1 Pozita
Industria:
Inxhinier civil / Dizajn Industrial
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
+1500€ Bruto
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 May 2020

Apliko

Përshkrimi

A ke aftësi në shitje? Apliko tani e bashkoju ekipit tonë t’mrekullueshëm!

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
• Të pranojë automjetet për kryerjen e shërbimeve të mirëmbajtjes,
riparimet dhe riparimin e defekteve të aksidenteve;
• Të kontrollojë gjendjen e funksionimit të automjetit, të kontrollojë gjendjen e
frenave dhe sipas nevojës të testojë automjetin në ngasje i shoqëruar
nga klienti;
• Të informojë klientin për gjendjen e automjetit si dhe për pjesët e tij, ta
këshillojë për riparimet e nevojshme dhe të llogarisë afersishte
shpenzimet e riparimeve;
• Të përcaktojë afatet e riparimit në mirëkuptim me interesat e klientit dhe në
bashkëpunim me menaxherin e servisit dhe me depoistin e pjesëve të
këmbimit.
• Të plotësojë librin e shërbimit të makinave.
• Të verifikojë perfundimin e punëve te parapara sipas kerkesave te klientit
para dorëzimit te veturës te klienti.

Specifikat e punës:
• E preferueshme të ketë Diplomë të Universitetit;
• Duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion;
• Njohuri të gjuhës angleze; Preferohet edhe gjuha serbo-kroate.
• Aftësi të mira organizative dhe menaxhuese.

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në [email protected] apo përmes platformës xpuna.com.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar1988
Numri Stafit51-200

Punë të Ngjajshme