Detajet

Kontabiliste

1 Pozita
Industria:
Finance / Accounting
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 January 2022

Përshkrimi

Domino's Pizza, Rrjeti Amerikan i Restauranteve të Ushqimit të Shpejtë, shpall:

K O N K U R S
KONTABILIST/E

Me Pergjegjesi si me poshte ;
-
Përpilon raporte financiare sipas kërkeses së kompanisë;
- Raporton për gjendjen e llogarive bankare;
- Mirëmbajtjen e librit të shitjeve dhe blerjeve;
- Barazon furnitorët sipas kërkesave të përcaktuara në politiken dhe procedurat e kompanisë;
- Kryen pagesat kesh dhe mbanë petty cash-in;
- Regjistrimin e faturave dhe transaksioneve financiare në sistemin financiar;
- Deklarimet ne ATK;
- Mbikqyrja e Stokut.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat me dokumentacionet përkatëse)  në adresën [email protected]

Galleria