Detajet

Koordinator për Marketing dhe Marrëdhënie me Publikun

1 Pozita
Industria:
Marketing, PR
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
19 April 2021

Përshkrimi

KONKURS

Koordinator për Marketing dhe Marrëdhënie me Publikun (1 pozitë pune).

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
- Propozimi, koordinimi dhe përcjellja e planit të marketingut
- Propozimi i strategjisë dhe menaxhimi i aktiviteteve në rrjetet sociale (kontentit të shkruar dhe vizuel)
- Monitorimi i aktiviteteve të tregut dhe konkurrencës
- Koordinimi dhe moniorimi i aktiviteteve të marketingut me agjensionet e kontraktuara të jashtme

Kualifikimet e kërkuara:
- Kandidati/ja duhet të jetë në studime apo i/e diplomuar në Arsimin Universitar
- Përvojë relevante minimum 2-3 vite në fushën e marketing-ut
- Aftësi të shkëqyeshme në të shkruar/komunikuar në Gjuhën Shqipe dhe Gjuhën Angleze
- Të ketë shkathtësi të mira të komunikimit dhe njohuri të punës me kompjuter

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: [email protected]
Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +383 49 666 676

Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania TIKI Sh.P.K. Magjistralja Prishtinë – Ferizaj km 5.
Konkursi është i hapur nga data 09.04.2021 deri më 19.04.2021

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme