Detajet

LiveChat Support Agent

4 Pozita
Industria:
Telecommunication
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 May 2020

Apliko

Përshkrimi


Limitless Marketing, kompani e specializuar në shëbime të IT-BPO me qendër në Prishtinë shpall konkurs pune për pozitën:
LIVE CHAT Support Agent
Keni njohuri të mira në Gjuhë Angleze? Jeni multitasking dhe keni shkathtësi në Fast Typing ? Atëherë bëhu pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë ambient miqësor dhe page konkuruese.
Lokacioni: Prishtinë


Orari punës: 12:00h – 20:00h dhe 14:00h – 22:00h (2 ditë të lira gjatë javës)
Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes platformës xpuna apo dërgojnë CV-në në [email protected] duke cekur në subjekt: LiveChatSupportAgent

Galleria