Detajet

MENAXHER

1 Pozita
EKO SHPK
Industria:
Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
28 September 2021

Përshkrimi

Salloni i sanitarise EKO SHPK - FERIZAJ kerkon te punesoje MENAXHER

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT
- Planifikjmi i detyrave dhe pergjegjesive ne vendin e punes,
- Menaxhimi i puneve dhe personelit ne piken shitese,
- Identifikimi dhe komunikimi me klientet potencial ne fushen e hidrosanitarise,
- Prezantim permbajtesor dhe te suksesshem, kompanise dhe produkteve,
- Raporton ne baza te rregullta per te gjitha aktivitetet te mbikqyresi.
- Percjell dhe analizon rrjetet tjera konkurrente
- Zhvillon dhe krijon aktivitete promocionale per produkte ne bashkepunim me marketingun dhe shitjen,
- Raporton ne baza te rregullta tek mbikqyresi,
- Detyra tjera te percaktuara nga mbikoyresi direkt qenderlidhen me punen

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME
- Menaxhimi i njerezve, planifikimi,
- Ngritja e punes ne grup,
- Dhenia e informatave kthyese,
- Sherbimi ndaj klientit,
- Vetemotivimi.
- Zgjidhja e konfliktit,
- Komunikim transparent,
- Njohja shume e mire e punes me kompjuter,
- Patent shofer kategoria  B,
- Pervoja e punes se paku 1 vit.
 
INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE, TEL: +383 49 604 387

Galleria