Detajet

Menaxher

3 Pozita
Industria:
Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj, Kastriot
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
06 February 2022

Përshkrimi

BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj ,Rr.Enver Topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:
  • Menaxher Marketi –Ferizaj Rr.Astrit Bytyqi
  • Menaxher Marketi – Obiliq
  • Monitorues i Kamerave -Ferizaj .

Kualifikimet e kërkuara: Menaxher i Marketit
-
Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme,
- Të ketë aftësi në furnizim me porosi optimale, 
- Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
- E dëshirueshme përvoja e punës në sektorin ushqimor .

Kualifikimet e kërkuara: Monitorues i Kamerave
-
Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
- E dëshirueshme përvoja e punës si monitorues .

Ne ofrojmë:
-
Orar fleksibil të punës,
- Mundësi të zhvillimit profesional dhe
- Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: [email protected]

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.
Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me  08 Shkurt, 2022  23:59 .

Galleria