Detajet

Menaxher i Shitjes

1 Pozita
BIRRA BEG
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Tjetër
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
08 November 2020

Përshkrimi

BIRRA BEG SHPALL KONKURS PUNE PËR POZITËN  - MENAXHER I SHITJES

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Zhvillon, drejton dhe ekzekuton strategji shitjeje me klientët kryesore te paracaktuar me qëllimin e optimizimit të rezultateve të biznesit tek këta klientë.
- Merr pjesë aktive për çështje të ndryshme të procesit të shitjeve, duke sjellë ide dhe opinione në lidhje me konkurrencën për të realizuar propozime shitje fituese.
- Koordinon te gjitha aktivitetet e shitjes dhe menaxhon resurset pergjate ciklit te shitjes per te siguruar profitabilitet te projekt.
- Planifikon dhe ekzekuton procesin e para-shitjes dhe shitjes te zgjidhjeve te IT-se( prezentime, analiza kost/benefit etj.)
- Ndërthur dhe vlerëson idetë dhe kontributet që vijnë prej klientëve dhe anëtarëve të tjerë të ekipit të shitjes.
- Kontribuon dhe ndihmon ne realizimin e planit vjetor te shitjes.
- Bashkëpunon me anëtarët e tjerë të ekipit të shitjeve për të ndarë ekspertizën.
- Zhvillon marrëdhënie të forta me ekipin e shitjes të partnerëve të ndryshëm.
- Zgjeron gamen e klienteles dhe nderton raporte me kliente te rinj.
- Kryen dhe detyra dhe përgjegjësi të tjera sipas nevojës.

Edukimi dhe eksperienca:

- Të ketë perfunduar studimet e larta. (të preferueshme Marketing/Biznes)
- Minimalisht 3 vjet eksperience e meparshme punë në pozicione analoge, preferohet ne segmentin e shitjes të pijeve (birrës)
- Njohuri te mira rreth produkteve te Teknologjisë se Informacionit.
- Te ketë njohuri te mira te gjuhes shqipe dhe angleze.
- Të ketë patent shofer (b)

Aftesi të tjera:
- Aftesi shume te mira prezentuese dhe negociuese
- Aftësi shumë të mira komunikuese dhe shprehëse.
- Aftësi shumë të mira bashkëpunuese
- Aftësi per te punuar nen presion dhe gatishmeri per te punuar jashte orarit
- Aftësi per të ndërmarrë veprime të shpejta dhe në mënyrë të pavarur në zgjidhje të problemeve dhe në të mirë të kompanisë

Çka ju ofrojmë ne juve:
- Ne ju ofrojmë një vend pune moderne dhe të sigurt, në një kompani dinamike edhe në rritje
- Vleresime performance
- Një pozicion vetë-përgjegjës me aktivitete të ndryshme
- Zhvillim profesional dhe sfida te vazhdueshme
- Një atmosferë të bukur pune

Për të aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen email: [email protected]

Galleria