Detajet

Menaxher/e & Zv.Menaxher/e Marketi

2 Pozita
Industria:
Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Kastriot
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
14 October 2021

Përshkrimi

BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj ,Rr.Enver Topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:
Menaxher/e Marketi
Zv.Menaxher/e Marketi 

Vendi i punës: Bas Market – Obiliq

Kualifikimet e kërkuara: Menaxher/e Marketi
- Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, përparësi me shkollim më të lartë,
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
- E dëshirueshme përvoja e punës si menaxher ,
- Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
- Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
- Përvojë punë në sektorin ushqimor është obligative ,
- Menaxhues shumë i mirë i kohës.
- Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,

Kualifikimet e kërkuara: Zv. Menaxher/e Marketi
- Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, përparësi me shkollim më të lartë,
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
- Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
- Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
- Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
- Përvojë punë në sektorin ushqimor si dhe
- Menaxhues shumë i mirë i kohës.

Ne ofrojmë:
-
Orar fleksibil të punës,
- Mundësi të zhvillimit profesional dhe
- Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: [email protected]
Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.
Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.
Konkursi do të jetë i hapur deri me 05 Nëntor, 2021, 23:59.

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme