Detajet

Mësimdhënës/e dhe Punëtor teknik

13 Pozita
Industria:
Edukim / Trajnime / Art
Lloji i Punës:
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Istog
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
11 December 2020

Përshkrimi

Galleria