Detajet

Monitorues i kamerave

4 Pozita
Industria:
Administrativ / Logjistik, Reklamim, Gazetari / Editorial
Lloji i Punës:
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 November 2020

Apliko

Përshkrimi

Klan Kosova shpall konkurs pune si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist dhe fton kandidatë të aplikojnë për vendin e punës si:


Monitorues i kamerave ( 4 vende )


Pershkrimi i detyrave :

- Monitoron kamerat e sigurisë si dhe raporton problematikat e ndryshme gjatë dites.

- Zbaton cdo ditë procedurat e sigurisë si dhe shikon funksionimin e sistemeve elektronike te mbrojtjes.

- Bashkëpunon dhe koordinon punen me policinë e shtetit dhe zjarrëfiksat kur është e nevojshme.

- Bënë detyra të tjera ne lidhje me sigurinë dhe mbarëvajtjen e punës.

- Harton raporte ditore tek menaxheri i sigurisë.

- Mirëmbane dhe kujdeset për pajisjet elektronike ku ai punon.


Kërkesat për këtë pozitë :

- Letërnjoftimin (kopje)

- Diplomen e shkollës së mesme (kopje)

- Vërtetimin nga Policia për verifikimin e të kaluares kriminale 

- Vërtetimin nga Gjykata

- Çertifikaten Mjeksore

- Referenca të ndryshme të punëve të më hershme.


Aftësite e domosdoshme:

- Aftësi të mira komunikimi, raportimi dhe qasje në punë.

- Person dinamik dhe energjik.

- Disponueshmëri për të punuar me turne,jashtë orarit të punes si dhe ne fundjavë.

- Të ketë disiplin të lartë dhe korrektësi në punë .

- Aftësi vezhgimi dhe orientimi ndaj detajeve.


Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionin përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected]  apo pran zyreve tona ( ish Fabrika e Amortizatorëve – Zona industriale , Prishtinë ). 

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.


Konkursi do të jetë i hapur nga data 16 Tetor 2020 deri me 30 Tetor 2020.


Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2008
Numri Stafit51-200

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme