Detajet

Njohës të gjuhës gjermane

40 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Gjuhët:
Gjermane
Patenta e shoferit:

Deadline:
01 July 2020

Përshkrimi

KiKxxl & evroTarget ju ofron mundësinë që të punoni me një ekip profesional e bashkëpunues.

Nëse njihni gjuhën Gjermane, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

Fillo  punën me ekipin ma t’mirë n’qytet!


Çfarë ofrojmë?

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Pagë të lartë dhe bonuse

• Mundësi për ngritje në karrierë

• Sigurim shëndetësor

• Shujtë ditore

• Ekip bashkëpunues

• Trajnime brenda dhe jashtë vendit

Kualifikimet tuaja:

• Të keni njohuri të mira të gjuhës Gjermane

• Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë

• Të keni aftësi të mira komunikuese

Dërgo CV në [email protected] 

Ose

Galleria

Rreth Kompanisë

Numri Stafit

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme