Detajet

Operatore në Call Center

4 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze, Italiane, Gjermane, Spanjolle
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 January 2022

Përshkrimi

White Select po kërkon:

Operatore në Call Center per Gjuhë Angleze, Spanjolle, Gjermane dhe Italiane
Kushtet:
  • Njohja e ndonjeres nga gjuhet e lartecekura;
  • Të jetë komunikativ/e;
  • Aftesi te mira te punes ne grupe
Preferohet qe kandidati/ja te kete eksperience pune ne kete profil.

Të interesuarit për aplikim të na kontaktojnë me anë të numrit
043 791871 apo të dërgojnë CV-të e tyre në emailin

Galleria