Detajet

Operator/e në Qendrën e Kontaktit për klientë / Call Center

1 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Pejë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 September 2021

Përshkrimi

ELKOS  Group Sh.p.k. me datë: 13.09.2021 shpallë Konkurs për poziten:

Operator/e në Qendrën e Kontaktit për klientë - “Call Center”

Lokacioni: Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Ofron ndihmë dhe këshilla për konsumatorët,bashkëpunëtorët dhe punëtorët
- Përgjigjet në thirrjet e konsumatorëve,bashkëpunëtorëve dhe punëtorëve të cilëve
- Ju ndihmon në zgjidhjen e kërkesave të tyre duke u bazuar në udhëzuesit e kompanisë
- Jep informata në lidhje me shërbimet që ofrohen sipas kërkesave të caktuara
- Menaxhon fluksin e çështjeve komplekse të kontaktit për konsumatorët duke siguruar opsionet e zgjidhjes
- Bashkëpunon ngushtë me kolegët në emër të ofrimit të shërbimit sa më të mirë te Konsumatorëve,
- Bashkëpunëtorëve dhe punëtorëve dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit

Kualifikimet dhe aftësitë:
- Preferohet Diplomë Fakulteti
- Njohje e gjuhëve të huaja ( preferohet gjuha Angleze )
- Njohje e programeve kompjuterike ( Microsoft Office )
- Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
- Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve

Ju përfitoni:
- Saktësi në pagë
- Sigurim Shëndetësor
- Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
- Shujtë ditore
- Rekreacion

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune qe ofrohet me benefitet dhe mundesitë me të mira në treg, mund të aplikojnë online web faqen www.etc-ks tek pjesa e Karrieres apo duke dërguar CV-në në email adresat: [email protected] si dhe duke dorzuar fizikisht. Aplikacionin në ETC Pejë tek Recepsioni.

Për më shumë rreth këtij konkursi dhe per sqarime shtesë mund të therrisninë numrin pa pagesë 0800 30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00
Konkursi mbetet i hapur nga data 13.09 deri me 20.09.2021

Galleria