Detajet

Përfaqësues/e i/e Shitjes

1 Pozita
Industria:
Shitje, Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Përshkrimi

MIradi Fish, me lokacion ne Miradi te Poshtme -  Fushe Kosove kërkon punëtor/e për poziten:

Përfaqësues/e i/e Shitjes

Detyrat:
-
Kontraktimi i klienteve per shitjen e Troftes;
- Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës;
- Këshillimi i klientëve gjatë blerjes;
- Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave;
- Pershpejton zgjidhjen e problemeve dhe ankesave te klienteve;
- Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kriteret:
-
Preferohet te kete nje eksperience te meparshme ne fushen e shitjeve;
- Te kete aftesi shume te mira komunikuese;
-Te disponoj Patente shoferi.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: [email protected] duke shenuar poziten per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Galleria