Detajet

Përfaqësues/e mjekësor & Agjent të shitjes

6 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
25 October 2021

Përshkrimi

A Distribution SH.P.K. është kompani e cila bënë importin dhe distribuimin e shtesave ushqimore-suplementeve   tash e shtate ( 7 ) vite ne tere teritorin e Kosoves (shitja ne barnatore) .
Në saje të zhvillimit të punës dhe rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen edhe mundësi për pozita të reja të punës, andaj kompania  A Distribution SH.P.K. shpall konkurs  pune për pozitat :
- Përfaqësues/e mjekësor (4) ,
- Agjent të shitjes (2),

Kandidatët të cilët aplikojnë, duhet ti plotesojnë detyrat/përgjegjësitë dhe kushtet e kërkuara nga kompania.

Detyrat dhe përgjegjësitë për përfaqësueses/e mjekësor:
- Prezantimin e produkteve tek sektorët/njësitë e kërkuara ( Mjekë dhe Farmacitë )
- Planifikon dhe realizon vizitat e nevojshme
- Analizon rrjedhën e produkteve dhe percjell shitjen
- Mban prezantime të planit të produkteve (sipas kërkesës)
- Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:
- Të ketë diplomë universitare në fushat e mjekësisë apo të  fushave  relevante  për pozitën
- Eksperienca e punes ( e preferuar )
- Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
- Aftësi  të punojë në grup dhe në presion të kohës
- Njohuri bazike të programeve kompjuterike
- Posedim të patent shoferit kategoria B

Detyrat dhe përgjegjësitë për agjent të shitjes:
- Prezantimin dhe promovimin e produkteve tek pikat e shitjes
- Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
- Analizon tregun  dhe përcjell shitjen
- Mbajtjen e përgjegjësisë së ngarkesës në teren
- Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:
- Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
- Eksperienca e punes ( e preferuar )
- Aftësi fleksibile të mira komunikuese dhe shitese
- Aftësi  të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
- Posedim të patent shoferit kategoria B
Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar , të aplikojnë duke i dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike: [email protected]konkursi mbetet i hapur deri me datën 31.10.2021.

Galleria