Detajet

POSTIER

5 Pozita
U-POSTA
Industria:
Transport / Distribuim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
29 September 2021

Përshkrimi

KONKURS PUNE

Pozita: Shpërndarës të porosive (POSTIER)
Konkursi është i hapur për këto regjione :
- Prishtinë
- Mitrovicë
- Pejë
- Prizren
- Ferizaj

Detyrat  dhe përgjegjësitë
- Mbledhja dhe shpërndarja e dërgesave deri tek adresa e saktë e klientit
- Skenimi i porosive në kohë reale
- Dërgimi i SMS tek furnitorët dhe pranuesi i pakos në rast se dërgesa është problematike

Kriteret e punësimit
- Shkollimi i mesëm;
- Përvoja  e punës  (përparësi)
- Patentë shoferi (Kategoria B) - obligative
- Aftësi të mira komunikuese   

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë e-mail:  [email protected] apo duke na kontaktuar në numrin 048/111/200.

Gjatë aplikimit te “SUBJECT” duhet të shënoni emrin e qytetit per të cilin aplikoni.

Konkursi mbetet I hapur deri më datën 01.10.2021

Galleria