Detajet

Praktikant i Laboratorit të Gjeoteknikës

1 Pozita
Industria:
Ndërtim / Paisje, Inxhinieri
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Vushtrri
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 November 2020

Përshkrimi

Geokos A&A është kompani private, e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë dhe projektim gjeoteknik. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

Geokos A&A  ka hapur konkurs pune për pozitën:

Praktikant i Laboratorit te Gjeoteknikes

Kualifikimet minimale përfshijnë:

-Shkolla e mesme teknike (drejtimi I ndertimtarise)

-Njohuri bazike të koncepteve të materialeve te ndertimit

-Pervoja nuk eshte e domosdoshme.


Përshkrimi I punës

-Të asistojë me:

-Marrjen e mostrave

-Mirembajtjen e paisjeve laboratorike

-Testimet laboratorike

 

Aplikantët luten të na dërgojnë CV dhe nje leter motivimi.

CV-të të dërgohen në emailin: [email protected]

Galleria