Detajet

Promotere Sezonale

16 Pozita
IDEA-M
Industria:
Reklamim
Lloji i Punës:
Projekt / Sezonale / Specifike
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë, Prizren, Pejë
Edukimi:
Student
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 August 2020

Apliko

Përshkrimi

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës:
Promotere sezonale 


Konkurs ka të bëjë me promocion të produkteve shkollore, është sezonal dhe ka kohëzgjatje rreth 10-15 ditë, periudha "25 Gusht - 5 Shtator".
 
-Lista e komunave ku mund të aplikoni:
 1. Fushë Kosovë.
 2. Prizren.
 3. Pejë.
 4. Gjakovë.  
 5. Mitrovicë.
 6. Gjilan.
 7. Ferizaj.
 8. Vushtrri.

-Kualifikimet e domosdoshme : 
 1. Aftësi të mira komunikative .
 2. Shkollimi i mesëm .
 3. Menaxhim i punës dinamike dhe presionit .

-Detyrat dhe përgjegjësite:
 1. Ekspozimi dhe mirëmbajtja e produkteve në rafta.
 2. Reklamimi dhe shitja e produkteve.
 3. Formulimi i porosive.

-Kufizimet:
 1. Nuk lejohet përdorimi i telefonit gjatë punës.
 2. Nuk lejohen veshjet sportive në vend të punës.

-Orari i punës:
* Full time (13:00-21:00)
 
-Paga:
*13€ fikse ditore
 + bonuset që fitohen në rast të arritjes së targetit.
 
Kandidatët e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin : [email protected] apo të aplikojnë përmes  xpuna tek butoni APLIKO.
 
 CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë :
 1.  Komunën për të cilën po aplikoni
 2.  Informata kontaktuese .
 3.  Informata rreth shkollimit.  
 4.  Fotografi.
 5.  Informata rreth pervojes së punës ose praktikës. 
*nëse njëra nga këto kritere mungon, aplikimi nuk merret parasysh.

Galleria