Detajet

Punëtor/e në Pompë

1 Pozita
Industria:
Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
25 January 2022

Përshkrimi

Pozita: Punëtor/e në Pompë
Lokacionet:  Prishtinë, Vragoli
Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:
-
KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARRËDHËNJEVE POZITIVE TË BIZNESIT DHE KLIENTËVE,
- PREZANTON, PROMOVON DHE SHET PRODUKTET / SHËRBIMET DUKE PËRDORUR ARGUMENTE, SOLIDE PËR KLIENTET EKZISTUES DHE TË ARDHËSHËM,
- ARRITJA E DAKORDUAR MBI OBJEKTIVAT E SHITJES DHE REZULTATET BRENDA ORARIT,
- PËRSHPEJTON ZGJIDHJEN E PROBLEMEVE TË KONSUMATORËVE DHE ANKESAVE TË TYRE,
- KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARDHËNIEVE POZITIVE TË BIZNESIT DHE KLIENTËVE,
- SI DHE PUNË TË TJERA SIPAS NEVOJËS,
- MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:
-
EKSPERIENCË E PROVUAR E PUNËS NË SHITJE,
- NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
- NJOHJA ME PRAKTIKAT DHE AFTËSINË PËR TË NDËRTUAR MARDHËNIE PROFESIONALE PRODUKTIVE TË BIZNESIT,
- SHUMË TË MOTIVUAR NË PUNË,
- SHKATHTËSI TË SHKËLQYER TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE NEGOCIATAVE                                 
- SHKOLLIMI I MESËM, DREJTIMI TEKNIK.
- KANDIDATËT ME SHKOLLIM TË LARTË NE DREJTIMET E TREGTISË DO TË KENË PËRPARËSI
- NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
- NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E PËRPARSI,
- PËRVOJA E PUNËS, PËRPARSI.

APLIKIMI DUHET TË BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR: CV-NË TUAJ  ME FOTO PËRMES  E-MAIL ADRESES:  [email protected]
NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILEN APLIKONI.
INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL: +38649940014

Galleria