Detajet

Punëtor/e në Repartin e Prodhimit

5 Pozita
Fresh-Co
Industria:
Prodhimtari
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Pejë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
18 October 2021

Përshkrimi

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike shpall konkurs për vend pune në pozitën:

Punëtor/e në Repartin e Prodhimit (5 Pozita)

Detyrat e punës
- Përgjegjës për pozitën ku i caktohet në prodhim;
- Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit;
- Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës.

Kualifikimet
- Të jetë në gjendje të punojë nën presion;
- Të jetë në gjendje të punojë në grup;
- Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
- Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim;
- Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese.

Konkursi mbetet i hapur deri me 18 Tetor, 2021
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me fotografi, në e-mail [email protected]  
Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Galleria