Detajet

Sales Assistant

1 Pozita
Industria:
Marketing
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 January 2022

Përshkrimi

Titulli: Sales Assistant (e-commerce) 
Emri i Kompanisë: Baboon Delivery
Kategoria: Marketing dhe Reklamim/ Shërbim i Klientëve / Shitje
Lloji: Orar i Plotë
Data e Skadimit: 20.01.2022
Qyteti: Prishtinë

Baboon Delivery është platforma më e përhapur në Shqiperi për porositjen online te ushqimit, e cila po zgjerohet edhe në Kosovë duke filluar nga Janari 2022. Themeluar në vitin 2015 në Tiranë, Baboon ka arritur të jetë një nga kompanitë lidere në zhvillimet teknologjike të vendit për të ofruar shërbime marketingu, logjistike dhe e-commerce (www.baboonapp.com) duke përfshirë në një aplikacion të vetëm +350 restorante dhe shumë biznese të tjera si: dyqane lulesh, dyqane për fëmijë, kompani distributor dhe së shpejti farmaci.
Baboon Delivery Kosovë me qendër në Prishtinë po kërkon të punësojë Sales Assistant të cilët do të menaxhojnë dhe adresojnë pyetje dhe paqartësitë e klientëve. 

Detyrat dhe Përgjegjësitë e Sales Assistant janë:
- Të komunikoj me bizneset nëpërmjet telefonit dhe email.
- Të ofrojë zgjidhje mbi pyetjet e përditshme të klientëve
-Të verifikoj problematikat e bizneseve në sistem dhe aplikacion.
- Të informoj bizneset e reja mbi aplikacionin dhe shërbimet.
- Të monitoroj permbushjen e kushteve të bashkëpunimit nga bizneset.
- T’i ofroj ndihmë bizneseve mbi përdorimin e aplikacionit dhe çështje të tjera teknike.
- Të arrij të kuptoj drejt kërkesat e bizneseve dhe t’i adresoj ato stafit të shitjes.
- Të ofroj informacion të saktë.
- Të dërgoj raportime të nevojshme.
- Të bashkëpunoj me stafin e shitjes për zgjidhjen e problematikave.

Kushtet e Punës:
- Page konkurruese
- Sigurim shëndetësor
- Mjedisi i punës i orientuar drejt performancës dhe ideve
- Mundësi mentorimi dhe zhvillimi profesional
- Perspektivë afatgjatë për karrierën tuaj profesionale në një kompani të orientuar drejt së ardhmes
- Mundësi për të punuar me teknologjitë më të fundit në treg

Arsimi dhe Eksperienca
- Te kete diplome universitare në Administrim Biznesi, Marketing dhe PR (Jo e detyrueshme)
- Te kete njohuri të mire të gjuhes shqipe dhe angleze
- Janë avantazh eksperienca të mëparshme pune të ngjajshme në ketë fushë.
- Njohuri bazë të paketës Microsoft Office.

Apliko Tani!
Për të aplikuar për këtë pozite ju lutem dergoni CV-në tuaj duke permendur ne subjekt poziten te cilen po aplikoni ne email-in: [email protected]

Galleria