Detajet

Sektorist/depoist

1 Pozita
IDEA-M
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e pakualifikuar
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
31 August 2020

Apliko

Përshkrimi

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës:

Sektorist/deposit(1)
 
Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:
-Ngarkim/shkarkim i mallit .
-Pranimi,ndarja dhe dërgimi i porosive .
-Organizimi i stoqeve.

Kualifikimet për këtë pozitë:
-Shkolla e mesme
-Patent shoferi i kategorisë B

Dokumentet e nevojshme për aplikim:
-CV ( e cila përmbanë: informata kontaktuese, informata rreth shkollimit, fotografinë, informata rreth përvojës së punës apo praktikës në punë)

Kandidatët e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin : [email protected] apo të aplikojnë përmes  xpuna tek butoni APLIKO.
 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2009
Numri Stafit11-29

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme