Detajet

Serviser (Vending Machine – aparateve të kafes)

5 Pozita
Industria:
Specialist / Teknik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Pejë, Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
28 February 2021

Përshkrimi

Devolli Corporation shpall konkurs pune si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist dhe fton kandidatë të aplikojnë për vendin e punës si:
Serviser (vending machine – aparateve të kafes  – 4 vende)
Lokacioni: Pejë
Serviser (Vending Machine – aparateve të kafes)
Lokacioni: Prishtinë

Kriteret e kërkuara:
  • Preferohet shkolla e mesme dhe diploma universitare në elektro ose makineri
  • Të ketë përvojë pune me servisim të paisjeve të ndryshme elektrike.
  • Të ketë aftësi të mira pune dhe fleksibilitet.
  • Të posedoje patent shoferin (B).
  • Të  ketë njohuri të gjuhes angleze

Mënyra e aplikimit!
Të interesuarat mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë 
Konkursi mbetet i hapur deri me datën 28.02.2021

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme