Detajet

Shankist & Kamarier/e

4 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë, Pejë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
01 February 2022

Përshkrimi

Prince Coffee House  lokacionin ne Prishtine :
  • Kamarier/e
  • Gotelares/e
  • Shankist
Kriteret:
  • Mosha mbi 18 vjet.
 Kontaktoni ne numrat e telefonit : 049-858-737 dhe 048 444 -902


Prince Coffee House  lokacionin ne Peje :

  • Shankist(Gotalares)
Kriteret:
  • Mosha mbi 18 vjet.
Kontaktoni ne numrin e telefonit : 048-444-905

Galleria