Detajet

Shitës në Showroom & Monter

2 Pozita
Industria:
Prodhimtari, Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
30 September 2021

Përshkrimi

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Fushe Kosove dhe Prishtine, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per kete pozite:

Shitës në Showroom

Kualifikimet:
-
I/e diplomuar apo ne vijim te studimeve
- Njohje e punes me kompjuter ne MS Office
- Eksperience ne pune (e preferushme)
- Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
- Njohje e gjuhes angleze (e preferushme)
- Patent shofer te kategorise B

Monter

Kualifikimet:
-
Njohje e punes me kompjuter ne MS Office (e preferushme)
- Eksperience ne pune (e preferushme)
- Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
- Patent shofer te kategorise B
Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email [email protected] apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Magjistralen PrishtineFushe Kosove, km 1.

Galleria