Detajet

Shitëse në Albi Mall

1 Pozita
Biohealth
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Gjysëm Orar
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
18 September 2020

Përshkrimi

Biohealth shpall konkurs pune për pozitën Shitëse
Lokacioni: Prishtinë ( Albi Mall)

Pozita: Shitëse (1x)
Orari: Gjysëm orar (6 orë)

Kriteret:

- Të ketë vullnet për punë me produkte bio
- Të jetë komunikative dhe ketë qasje pozitive
- Të jetë e motivuar dhe të punojë me orar fleksibil
- Të jetë e gatshme për sfida dhe njohuri të reja
- Të jetë e gatshëm për punë nën presion

Përparësi do të kenë të gjitha kandidatet që kanë eksperiencë pune në fushën e shitjes.

Si të aplikoni:

Të gjithë kandidatet e interesuara mund të na kontaktojnë në numriin: 045 953 110 


Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2017
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme