Detajet

Shitëse në Dyqan

1 Pozita
Industria:
Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
28 January 2022

Përshkrimi

Rrjeti i dyqaneve të lodrave edukative për fëmijë Eurekakids shpall konkurs:

Pozita: Shitëse në Dyqan

Lokacioni: Albi Mall Veternik

Nga kandidatet kërkohet:
-
Aftësi të mira në komunikim,
- Mirëpritje e klientëve dhe këshillimi për produkte,
- Këshillimi i klientëve dhe shitje
- Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
- Ndihmon klientet për të bërë zgjidhjen e produktit,
- Monitoron rregullimin dhe renditjen e produkteve sipas instrukcioneve,
- Kryen detyra të tjera të ngjashme.

Të gjitha kandidatet e interesuara të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në:  [email protected] 
Konkursi do të jetë i hapur nga data: 10 Janar 2022 deri 28 Janar 2022 
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen. 

Galleria