Detajet

Shitje të Drejtpërdrejta (MLM)

50 Pozita
Industria:
Shitje, Marketing
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë, Gjakovë, Prishtinë, Mitrovicë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
12 April 2021

Përshkrimi

Ne jemi një nga ndërmarrjet kryesore të shitjeve të drejtpërdrejta të Evropës. Produktet tona të shëndetit dhe bukurisë me cilësi të lartë "Prodhuar në Gjermani" si dhe mundësitë tona unike të biznesit shkaktojnë entuziazëm midis miliona klientëve dhe mijëra partnerëve të shitjeve në të gjithë botën. Bëhu pjesë e 14 milion personave që përfitojnë nga kompania gjermane "LR Health & Beauty".

Mundësite:
- Puno kudo që të jesh
- Sistem i vecantë i përfitimit
- Ndërtim i biznesit tënd
- Karrierë në kompani gjermane
- Ndërto agjendën tënde fleksibile
- Mundësi të barabarta për të gjithë partnerët
- Krijo grupin tënd dhe bëhu sponsor i pavarur
 
Bonuse:
- Bonuse mujore dhe vjetore
- Trajnime profesionale nga ekspertë të kualifikuar
- Bonuse me sicilin antarësim
- Kualifikim për udhëtime të sponsorizuara
- Kualifikim për të fituar veturë personale
 
Bëhu Partner:
Numri i telefonit: +38349173924  / E-mail: [email protected]

Galleria