Detajet

Shofer (Agjent Tregtar)

3 Pozita
Eco Sun
Industria:
Transport / Distribuim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
600-800€ Bruto
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 August 2022

Përshkrimi

Eco Sun eshte ne kerkim te 3 Shofereve (Agjent Tregtar)
Paga: 675.79 Є bruto

Detyrat dhe përgjegjësitë
-
Vizita të rregullta të klientëve
- Prezantimi i produkteve / shërbimeve të kompanisë
- Liferimi I mallit tek klientet e caktuar;
- Vozitja e mjetit motorik te nderrmarjes dhe pergjegjesia e mjetit motorik,
- Pergjegjes per mallin e ngarkuar ne mjetin motorik te cilin e drejton,
- Pergjegjes per mallin e pranuar dhe dorezuar tek klienti,
- Detyra dhe pergjegjesi te tjera qe I caktohen nga mbikqyresi;

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:
-
Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme 
- E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes
- Aftësi komunikuese me klientë
- Patente Shoferi - Kategoria "B"

CV tuaja mund t'i dërgoni këtu: [email protected]


Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme