Detajet

Shofer i Depos & Depoist/Magazinier

2 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 January 2022

Përshkrimi

Domino's Pizza, Rrjeti Amerikan i Restauranteve të Ushqimit të Shpejtë, shpall:

K O N K U R S

Shofer i Depos
Depoist - Magazinier

Përgjegjësitë për pozitën Depoist/Magazinier:
-
Menaxhon, organizon dhe kontrollon procesin e prodhimit sipas standardeve të kompanisë;
- Organizon dhe menaxhon stafin e prodhimit sipas nevojave për realizimin e procesit të prodhimit;
- Organizon dhe mbikëqyrë procesin e prodhimit në të gjitha hapat, nga marrja e porosisë për prodhim e deri tek dorëzimi në depo;
- Sigurohet që prodhimi dhe kualiteti kryhen sipas normativit dhe standardeve të kompanisë për cdo produkt të prodhuar;
- Siguron që procesi i prodhimit dhe dorëzimi i produkteve realizohet dhe mirembahet sipas standardeve HACCP dhe ISO;
- Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikëqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punë;
- Përcakton dhe menaxhon buxhetin e prodhimit;

Përgjegjësitë për pozitën Shofer i Depos:
-
Pergaditja e mallrave sipas porosise
- Pergaditja e mallrave sipas standardit te Domino`s per Shperndarje 
- Dergimi i mallrave ne kohe te caktuara nga Menaxheri i Depos Kryesore
- Pune tjera qe kan te bejne me prodhimin

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat me dokumentacionet përkatëse)  në adresën [email protected]

Galleria